Biogrāfija

DAS IST ir elektroniskās mūzikas projekts, kurā ir apvienojušies Artis Rozītis (keyboards) un Gatis Lagzdenieks (electronic drums). Līdz šim šie vīri ir darbojušies un arī šobrīd paralēli darbojas rokmūzikas žandrā (R.A.P. un Mr. Rally), bet no 2012.gada pavasara sevi piesaka elektroniskās mūzikas laukā ar nosaukumu DAS IST. Uzstādījums nav kāds konkrēts elektroniskās mūzikas žandrs, bet ļauties eksperimentiem ar dažādām skaņas sintēzēm.
2012.gada novembrī "IGO menedžments" izdod CD "Esmu Mājās"/Veltījums Kuldīgai, kura tapšanā dalību ņem vairāki Latvijā zināmi mūziķi. Dalību ar divām dziesmām "Esmu mājās" un "Pilsētas zīmes", ņēma arī elektroduets "DAS IST", no kurām pirmā, kā tituldziesma tika nodota Latvijas radiostaciju klausītāju vērtējumam.
2013.gada vasarā sadarbībā ar mūziķi Andri Kiviču tiek ierakstīta dziesma "Tālu prom", kurai vēlāk sadarbībā ar Edgaru Eglīti tiek radīts animācijas klips.
2013.gada novembrī turpinot sadarbību ar IGO tiek nodota klausītājiem dziesma "Es satikšu Tevi", kura iekļuva vairāku Latvijas radiostaciju topos, tādā veidā iekļūstot Latvijas "Airplay top 10". 2013.gada beigās, elektroduets ar mini tūri "DANCE, DANCE" viesojās mūzikas klubos.
2014.gada novembrī, elektroduets DAS IST uzstājas pirms Islandiešu intelektuālās elektroniskās mūzikas grupas GusGus, kā "iesildītāji".

Dalībnieki

Artis

keyboard

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam