Biogrāfija

Grupa “Spārni” izveidojās 2017.gada vasarā, Dobelē.
Dziesmas sarakstījis Ilgvars Veinbergs. Vārdus - Inta Balčūna, Gunta Krūmiņa, Inta Tuza, Velta Golubina, Aija Celma un Ilgvars Veinbergs.
Par dzejniecēm:
Gunta Krūmiņa
Esmu dzimusi un augusi Zemgalē. Sevi no bērnības izjūtu kā dabas daļu. Lai gan dzīves ceļi bija aizveduši uz galvaspilsētu Rīgu, kopš atmodas sākuma esmu atgriezusies, un ar gadiem novērtēju mazpilsētas dzīves jaukumu.
Mana pamata nodarbošanās ir daiļdārzniecība. Kopš bērnības ir saistījusi literatūra un laba mūzika. Publicēties sāku pēdējos gados sadarbībā ar Dobeles literātu biedrību „Spārni”. Šeit arī krustojās mūsu ceļi ar skolas biedru Ilgvaru, kurš, būdams mūziķis, uzņēmās radīt dziesmas ar mūsu tekstiem.
Inta Balčūna
Esmu anneniece jau ceturtajā paaudzē. Tā arī rit manas dienas starp divām pieturām - Anneniekiem un Kaķeniekiem. Esmu skolotāja un strādāju abās pagasta skolās.Viss,kas top uzrakstīts, ir manas dvēseles izjūtas. Dzīves dienasgrāmata ar prieku un skumjām, bet pamatā ar gaišu skatījumu uz šodienu un rītdienu.
Velta Golubina
Esmu dzimusi liepājniece, tur pavadīju arī savu bērnību. Taču jaunība un lielākā daļa no dzīves ir pagājusi Rīgā. Esmu Daugavpils Pedagoģiskās universitātes absolvente, un liela dzīves daļa aizritējusi pedagoģiskajā darbā. Jaunības laiks jau aiz kalniem, taču joprojām rakstu dzeju. No sirds mīlu savu Latviju, tās dabu un cilvēkus, kas spējuši saglabāt mūsu tēvtēvu atstāto mantojumu.
Aija Celma
Pašlaik esmu dobelniece, bet mana dzimtā puse ir Kuldīga. Ar dzeju un dziesmu esmu saskārusies jau no mazotnes. Ģimenē neesmu vienīgā, kam rodas vārdi un kas raksta dziesmām tekstus. Tieši rakstīšana uz atsūtītām fonogrammām, pie sadzirdētas melodijas, man patīk visvairāk, jo tas ir izaicinājums. Rakstu jau no mazotnes.
Inta Tuza
Sev būtisku laiku biju dobelniece. Nāku no Leišmales. Rakstu dzeju. Dobeles novada literātu apvienību “ Spārni” vadu kopš 2012.gada. Tagad darbojos arī Saldus puses literātu apvienībā “Saldus Saulesstīga “.
Esmu mācījusies Literārās Akadēmijas meistardarbnīcās : dzeju, prozu, dramaturģiju. Publicējos presē. Rediģētas, sakārtotas apvienības “Spārni” izdotās grāmatas. Piedalos kopkrājumos , ir sava dzejoļu grāmata “Lai par dzirksteli tieku…” ( 2005.)

Mūsu pulkā ir arī mūziķi Ervīns Zandersons, Sandra Bulmere, Kristīne Buraka, Pauls Zandersons, Ģirts Lāma, Jēkabs Narvaišs, Ivars Zandersons, Uldis Jaunozols, Edgars Ozoliņš, Uldis Tomašūns.

Jūsu uzmanībai piedāvājam savu pirmo studijā ierakstīto dziesmu “Sniegavīri Dobelē”.
Mūzika – Ilgvars Veinbergs, vārdi – Aija Celma.
Solists Edgars Ozoliņš.
Dziesmu drīz varēsiet redzēt kanālā YouTube, TV kanālā “Latvijas Šlāgerkanāls” un dzirdēt LR2.
Patīkamu klausīšanos!
Turpmāk vēl.


Dalībnieki

Aija

Dzejniece

Inta

Dzejniece

gunta

Dzejniece

velta

Dzejniece

Inta

Dzejniece

Sandra

Vokāls

Jēkabs

Vokāls, solo ģitāra

Edgars

Vokāls, taustiņinstrumenti

Uldis

Saksofons

Ģirts

Taustiņinstrumenti

Kristīne

Basa ģitāra

Pauls Zandersons

Sitamie instrumenti

TOP dziesma (112 vieta topā)

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam