Biogrāfija

Apvienība „LV – 3701” izveidota Dobelē 2015. gada augustā.
Šāds nosaukums izraudzīts tāpēc, ka LV-3701 ir Dobeles pasta indekss.
Dziedam dziesmas par mūsu dzimteni Latviju, par dzimto pilsētu Dobeli, par Dobeles ceriņiem, par Ziemassvētkiem un Kristus piedzimšanas brīnumu un par daudz ko citu. Kolektīvu pārstāv pazīstamā un viena no lielākajām muzikālajām dzimtām – Zandersoni - un viņu draugi.
Dalībnieki:
Kristīne Buraka
„Esmu no Dobeles, un saistība ar mūziku man ir no bērnības, jo nāku no muzikāli kuplākās ģimenes Dobelē - Zandersoniem. Spēlēju basģitāru pūtēju orķestrī "Dobele", dziedu korī "Sidrabe" un Naudītes vokālajā ansamblī "Smaids". Strādāju par mūzikas skolotāju un ceru, ka to darīšu vēl ilgi.
Pašlaik gan mans darbs ir simtprocentīgi saistīts ar mammas pienākumiem.”
Alise Zandersone
„Esmu no Dobeles, bet pašlaik mācos Rīgas Tehniskās universitātes Informācijas tehnoloģiju fakultātē. Esmu beigusi Dobeles mūzikas skolas klavierspēles klasi.
Esmu dziedājusi Dobeles ģimnāzijas jauktajā jauniešu korī "Sadziedis" un meiteņu vokālajā ansamblī, Dobeles Kultūras nama sieviešu korī "Vizma". Pašlaik dziedu Dobeles Kultūras nama jauktajā korī "Sidrabe" un, kamēr māsa Kristīne ir garā atvaļinājumā, viņas vietā vadu Naudītes vokālo sieviešu ansambli "Smaids". Korī esmu uzticīga 2.soprāniem.
Spēlēju klavieres un ģitāru savam, draugu un ģimenes priekam.”
Gunta Ruņģe
„Esmu dobelniece. Mana profesija nav saistīta ar mūziku - esmu friziere.
Agrāk dziedāju jauktajos koros „Viesturzeme" un „Sidrabe" bet pašlaik dziedu sieviešu korī „Vizma” un Naudītes vokālajā ansamblī. Esmu pirmais soprāns.”
Karīna Zandersone
„Strādāju Dobeles mūzikas skolā. Esmu diriģente un vokālais pedagogs Dobeles mūzikas skolas zēnu korim, ar kuru regulāri piedalāmies skolu jaunatnes Dziesmu svētkos (2015. gadā izcīnījām 1.vietu), kā arī dažādos koru salidojumos un festivālos. Esmu beigusi Auces mūzikas skolu, Jelgavas mūzikas vidusskolu, Liepājas Universitāti - tas ir ceļš uz mūzikas skolotājas un diriģentes profesiju. Dziedu altu korī „Sidrabe. Esmu ieguvusi maģistra grādu valsts pārvaldē un iestāžu vadībā.”
Ilze Lazdiņa
„Esmu rīdziniece, bet manas dzimtas saknes ir Dobelē. Pašlaik esmu J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas bibliotēkas nošu nodaļas bibliotekāre. Esmu pabeigusi E.Dārziņa mūzikas vidusskolu, kā arī J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas klavieru nodaļu. Ilgus gadus dziedu korī „Vizma" un esmu kora koncertmeistare. Līdz šim vienmēr esmu dziedājusi 1. soprānu.”
Ervīns Zandersons
„Esmu pūtēju orķestra „Dobele” vadītājs un diriģents. Spēlēju trombonu, vadu „Dobeles diksilendu”, dziedu skolotāju korī „Sidrabe”.
Esmu aktīvs sabiedriskajā dzīvē un sportā. Strādāju SIA „Tenapors” par ražošanas tehnologu.
Esmu pabeidzis Dobeles mūzikas skolu un Jelgavas mūzikas vidusskolu, Liepājas Universitātes Iestāžu un uzņēmumu vadības fakultāti.”
Ivars Zandersons
„Esmu Dobeles mūzikas skolas pedagogs pūšamo instrumentu nodaļā – mācu spēlēt metāla pūšamos instrumentus.
Muzicēju pūtēju orķestrī „Dobele” un „Dobeles diksilendā”.
Dziedu Dobeles skolotāju korī „Sidrabe” tenoros.
Esmu pabeidzis Dobeles mūzikas skolu un Jelgavas mūzikas vidusskolu, Liepājas Universitātes Iestāžu un uzņēmumu vadības un mūzikas pedagogu fakultāti.”
Vizma Zandersone
Kora „Vizma” diriģente un P. Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas sieviešu kora „Stradiņi” kormeistare. Beigusi Jelgavas mūzikas vidusskolu un J. Vītola Latvijas Valsts konservatoriju. Kādreiz populārā ansambļa „Varavīksne” soliste, festivāla „Liepājas dzintars” dalībniece. Strādā Latvijas Mūzikas akadēmijas bibliotēkā. Vispasaules VIZMU salidojuma iniciatore.
Astrīda Klāsone
Dobeles mūzikas skolas pedagoģe klavieru nodaļā. Beigusi Dobeles mūzikas skolu un Jelgavas mūzikas vidusskolu. Komponiste. Daudzu populāru dziesmu („Kolosāli”, „Galotnīte”), bērnu operas „Sienāzītis” u.c. autore un aranžētāja.
Dziedājusi ansamblī „Dobeles duets”. Vada vairākus novada vokālos ansambļus, kuri kļuvuši par republikas skates laureātiem.
Jēkabs Narvaišs
„Esmu no Dobeles, bet kopš studiju uzsākšanas dzīvoju Rīgā. Gan vidusskolā (Dobeles Valsts ģimnāzija), gan studiju gados (LU Fizikas un matemātikas fakultāte) dziedāju izglītības iestāžu koros (1. tenors), paralēli darbojos dažādos projektos (vokāli instrumentālais ansamblis TTE, puišu vokālais ansamblis KPTT, Dobeles violetais ceriņu koris, vokālā grupa Con Moto, kā arī apvienība LV-3701). Šobrīd strādāju IT uzņēmumā.”
Ģirts Lāma
„Esmu dzimis dobelnieks. Mācījos Liepājā, ko uzskatu par savu otro dzimto pilsētu. Kādreiz strādāju par mūzikas skolotāju, bet, sākoties masveida skolu slēgšanas procesam bija jāmaina profesija, un tagad strādāju SIA „Tenapors". Ar mūziku nodarbojos brīvajā laikā: spēlēju tubu pūtēju orķestrī „Dobele” un „Dobeles diksilendā” un taustiņu instrumentus grupā „Eksperiments”.”

Kā pirmo publicējam mūsu veltījumu savai dzimtajai pilsētai Dobelei – dziesmu „Dobelei”.
To var noklausīties portāla draugiem.lv sadaļā „Mūzika”, dzirdēt LR2, iegādāties doremi.lv un redzēt YouTube un Latvijas TV kanālā "Latvijas Šlāgerkanāls" (dziesmas kods 2816).

Mūzikas un vārdu autors – Ilgvars Veinbergs
Aranžija – Ilgonis Januzis, Artūrs Reiniks
Ierakstīta studijā „Mints studio”
Ieraksta režisors – Tālis Timrots
Video un montāža– Aigars Artemjevs
Datorgrafika – Inta Norenberga

Turpmāk vēl !

Patīkamu klausīšanos !

Dalībnieki

Vizma

Alts

Gunta

Soprāns

Ivars

Tenors

Ilze

Soprāns

Alise

Soprāns

Jēkabs

Tenors

Ilgvars

Mūzikas un vārdu autors

TOP dziesma (117 vieta topā)

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam