Biogrāfija

Čau čau čau, visiem draugiem!

Beidzot esam atrodami šajā portālā.
Lai arī grupa AIRI nav nekas jauns, jo tās darbība sākās tālajā 2003. gadā mazpilsētā Līvāni, tomēr laikam līdzi ejot, caur lielām un mazām izmaiņām uz pozitīvu attīstību ar prieku ziņojam, ka beidzot šeit varēsim publiski visus informēt par savām gaitām muzikālajā dzīvē.

AIRI savā „laivā” nodrošinājušies ar diviem spēcīgiem mūziķiem - Kasparu un Jāni. Viņiem ir gana liela pieredze šajā jomā. AIRI skaņu papildina dzīvās mūzikas spēle uz klavierēm, akordeona, ģitāras. Ar enerģiju un šarmu abi puiši ir apveltīti, tas pievilina daudzus jo daudzus klausītājus.

Daudzi mūsu draugi, kurus sastopam gan kāzās, gan skolas izlaidumos, gan dzimšanas dienas ballītēs, estrādēs, kultūras namos, ir bijuši tik atsaucīgi un dedzīgi, ka ir pelnījuši no Airiem saņemt lielu lielo PALDIES! Ar Jums ir superīga sadziedāšanās, jo tas visiem jau zināms, ka muzikantam spēlēt foršai publikai ir lādiņš un degsme, kas visu vēl vairāk papildina un iedvesmo.

Atgādinām, ka ar grupu AIRI ballīte skan foršāk un ir jautrāk. Tāpēc lieki vēl piebilst: iekāp laivā, kur ir pareizie AIRI, jeb nāc „peldēt” uz mūsu ballēm! Uz drīzu tikšanos! T: 26364468

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam