Biogrāfija

... Tā visa ballīšu padarīšana aizsākās 2006.gada 31.martā - kad mani, kā Saulaines audzēkni palūdza uzspēlēt skolotāju ballē, jo zināja, ka šī lieta man tuva, un šo to arī pieprotu!:)
Pašam man nebija pilnīgi nekā - ne sintezators, ne aparatūra - vienīgi ļoti liels gribasspēks, un varēšana kaut ko darīt kā savam, tā arī citu priekam!
Bija man iespēja palienēties sintezatoru - šeit jāsaka milzīgu Paldies Ievai Ūdrei (bij.Veršūnei), kura man uzticēja savu KORGU, kurš lēni, bet pārtapa par manējo:)
Paldies Ainai Grīnbergai, no kuras man bija tā lieliskā iespēja aizņemties pastiprinātāju. Pašam man bija divas - tautā sauktās "deviņdesmitnieces, "no kurām varēja dabūt ārā tīri sakarīgu skanējumu nelielās telpiņās:)
Pirmo mikrofonu Panasound nopirku "Latgalītē"pa 10 latiem, bez tam tas vēl bija radiomikrofons:)
Un ar šādām skaņu lietāmnospēlēju kādas 10 ballītes, tostarp arī kāzas.
Paldies jāsaka Kristīnei Latvei, un Jānim Pavlovičam, kuri bija pirmie, kas man sarunāja vietas kur uzspēlēt, jo sanāca reizes, kad gribējās kādu ballīti - viena no šādām mazajām ballītēm man bija arī Gaujas Nacionālajā Parkā, kur GNP direktors svinēja savu 40 -to dzimšanas dienu!
Tur es arī iepazinos ar Lūciju Kārkliņu, ar kuru sadarbojoties tapa Amatas novada himna, kura bija diezgan populāra kā Siguldas radio, tā arī Amatas puses iedzīvotāju vidū.
Tad sanāca tā, ka tuvojoties Ziemassvētkiem sāka augt pieprasījums pēc "pusdzīvās mūzikas"(kā mani vienreiz nokristīja tā ar humoru protams:)), un tika nopirkta profesionālā aparatūra - un tad arī viss sākās tā riktīgi - vasarā 14 kāzas, diezgan jubilejas un visādi citādi pasācieni.
Bet pa vasaru saguru, jo vienam nebija viegli, tādēļ sanāca tā, ka mani atrada, jeb mēs viens otru atradām - it kā zināmi cilvēki viens ar otru, bet tajā pat laikā nezinājām viens par otru pilnīgi neko! Tas ir Māris Krūmmalis - jeb vienkārši Māris - cilvēks, ka zina ko dara - cilvēks, kam melnbaltie taustiņi nav sveši, bet ir viena no lietām, ar kuru nākas būt kopā gandrīz vai katru dienu! Un tā no 2007.gada 21.decembra sākām spēlēt ar Māri. Tad no 2008.gada nogales līdz 2009.gada sākumam sanāca padziedāt kur citur, bet nu šobrī atkam mēs esam uz strīpas un gatavi doties tur, kur deju grīdas neatdziest, kur kurās pirtiņas, un kur ir cilvēki, kas divu tautu - latviešu un krievu populārākās un skanīgākās melodijas ir sirdij tik pat tuvas, cik mums ar Māri!

Un mūs var sadabūt rokā gan caur draugiem, gan e-pastu, gan arī telefoniski - Raitis - 29733100, Māris - 26739301
Uz tikšanos kādā brīnišķā - Jūsu dienā...

Dalībnieki

Raitis

Uzdzied un uzspēlē akordeonu

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam