Biogrāfija

Duets "SAPŅOJUMS" patreizējā sastāv pastāv sešus gadus.Savā pastāvēšanas laikā duets ir ierakstījis albumu ar savām orģināldziesmām "Klusi laiva līgojas", aktīvi koncertē, spēlē un vada dažādus saviesīgus vakarus. Dueta dalībnieki Ieva un Miervaldis ar mūziku ir saistīti visu dzīvi un dažādos sastāvos kopā muzicē jau deviņus gadus. Ieva ir mūzikas skolotāja, dažādu ansambļu un koru vadītāja,privātprakses klavieru un ģitāras spēles apmācības vadītāja. Savu muzikālo izglītību Ieva ieguvusi J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Miervaldis bungu un ģitāras spēli apguvis, mācoties privāti pie dažādiem pedagogiem. Šobrīd intensīvi tiek pilnveidota kompozīcijas un taustiņspēles tehnika.
Par muzicēšanu dueta dalībnieki izsakās :"Mūzika ir ne tikai mūsu darbs, bet arī sirdslieta, bez kuras mēs nevaram iztikt gluži tā , kā nevaram iztikt bez gaisa , kuru elpojam!"
Papildus muzicēšanai abi dueta dalībnieki ir atraktīvi pasākumu organizatori un vadītāji, kuru bagāžā ir vairāki desmiti noorganizētas un novadītas kāzas, dzimšanas dienu ballītes, kā arī mednieku - makšķernieku vakari, Jāņi, Jaungadu karnevāli, izlaidumi.

Dalībnieki

Miervaldis

elektroakustiskā ģitāra, vokāls, dziesmu autors

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam