Biogrāfija

Ineta Rudzīte – dziedātāja ar spēcīgu un tajā pašā laikā samtainu balsi, Ineta kā vokāliste darbojas jau vairāk kā 10 gadus, muzicējusi kopā ar Žoržu Siksnu, dzied fona vokālu Latvijā romantiskākajai grupai “Otra Puse”, piedalījusies Koru Karos2, dziedot solo Jelgavas korī. 2006. gadā viņa izdevusi albumu “Starp rīta zvaigznēm”, kur dzied duetā ar Adrianu Kukuvasu. Un nu, 2010. gadā Ineta ir apzinājusies sevi kā nobriedušu dziedātāju un piesaka savu solokarjeru.

Kā pati saka „Uzskatu, ka patreiz esmu attīstības procesā gan vokālā , gan sava stila ziņā. Man šodien gribas dziedāt par patiesām jūtām , kas mīt sirdī jau pieaugušai sievietei. Gribu dziedāt par mīlestību visās tās krāsās,un nebaidīties vārdos ne no sāpēm ne skumjām, ne pārdzīvojumiem, tikai tāpēc vien, ka šodien modē ir tikai viss pozitīvais. Manuprāt ir nežēlīgi atņemt cilvēkam ko tik skaistu, kā gaišas skumjas, vai to nepieciešamās vientulības devu, kas palīdz atšķirt īsto no uzspēlētā un lētā.
Domāju, ka periods, kad centos dziedāt, kā maza meitene ir jau pagātnē. Tagad es cenšos ieklausīties pati savā balsī un atrast tajā pašai jaunas nianses un tembru , visu to, kas palīdz atklāt dziesmā caur vārdiem slēpto vēstījumu. Tā protams ir liela atbildība un uzticēšanās man - ļaut klausītājiem pirmo reizi dziesmas dzirdēt tieši manā izpildījumā. Domāju, ka spēšu to, jo mūzika ko izpildu it melodiska un skaista. Katrā ziņā tas viss kopā, mūziku dara tikai bagātāku un krāsaināku. „ Dziedāšanu apguvusi vokālajās nodarbībās, astoņpadsmit gadu vecumā piedalījās konkursā “Meklējam solisti”. Dzīve iegrozījās, ka kādu laiku mūzika tika palikta malā. Bet sirdī tā saglabājās. Ineta uzksta „Ja Dievs devis balsi, ir grēks neizmantot savu talantu.Dzīvē viss plūst un mainās. Kad piedzima meita, Ineta saprata, ka nevēlas vairs atgriezties tajā karjera, ko veidoja pirms tam. Bijusi sabiedrisko attiecību vadītāja un darbojusies lielā uzņēmumā. Pamest iepriekšējo darbu nebija grūti. Bērns dzīvi maina par simt astoņdesmit grādiem uz otru pusi.
Ptareiz Ineta ierakstījusi vairākas solo dziesmas, kā arī ieskaņojusi muzikālo noformejumu dokumentalai filmai par 40 tajiem gadiem Latvijā ar nosaukumu Pretrunīgā vēsture.

Ineta Rudzīte ir precējusies un audzina divas meitiņas. Beigusī Rīgas 6.vidusskolu un saņēmusi Bakalaura grādu Humantiārajās zinātnēs speicalizējoties kā angļu valodas tulks. Ineta Rudzīte ir Islandes Goda Konsule Latvijā.
---------------------------------------------
2006. gada septembrī izdots albumas “Starp rīta zvaigznēm” Ko dziedu kopā ar pazīstamo mūziķi Adrianu Kukuvasu. Albuma tapšanā piedalījās arī Andris Šīrants, Toms Poišs, perkusionists Nils Īle
---------------------------------------------------
Muzicēju kopā ar Latvijā izcilo dziedzātaju Žoržu Siksnu
--------------------------------------------------
Dzied Jelgavas Tirkīzzilajā korī
-------------------------------------------------
Piedalījusies Eirovīzijas nacionālās atlases 2011 pusfinālā

Dalībnieki

Edgars

producents, pianists

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam