Biogrāfija

Lejuplādē grupas debijas albumu "Seen and Felt" par brīvu:
http://www.megaupload.com/?d=X0TV6H9V

Grupa oficiāli eksistē kopš 2006. gada, kad pakāpeniski tika iekarota vietējā mēroga skatuve, pateicoties atraktīvajām performancēm, dažiem klajā laistiem demo ierakstiem un singlam "Blue", kurš Radio SWH topā "Priekšnams" spēja ieņemt 2.vietu.

Pēc koncertu sērijas Rīgā un Liepājā 2008. gada sākumā, grupa radošu un personisku nesaskaņu dēļ sķiras no vokālista un grupai pievienojas Olita.

Pirmā uzstāšanās šādā sastāvā notiek Lietuvā, festivāla "Roko Naktys 2008" ietvaros, savukārt debija Latvijā - LMA "Studentu klubā".
Laika posmā līdz 2010.gadam grupa vairākas reizes dodas darbā uz studiju "Hodila records" un vairākas reizes uzstājas tādos klubos kā "Depo", "Saksofons", "Banzai" [Daugavpils], "RMS" [Daugavpils] gan bāros "Space Dog", "Gliemezis" [Daugavpils], "Pie Ozola" [Rēzekne], gan konkursa "Emergenza" ietvaros Andrejsalā un klubā "Melnā Piektdiena", festivālā "Sarkasms 2009", Daugavpils pilsētas svētkos, Lociku rokfestivālā, kā arī pirmajā Latgales rokfestivālā "Piektais Okeāns" Rēzeknē.

2010. gada martā pabeigta debijas albuma ierakstīšana un maijā albums "Seen and Felt" tiek digitāli izdots un izlikts brīvā lejupielādē. Līdz ar albuma prezentācijas koncertu tiek paziņots arī par grupas aktīvās koncertēšanas pārtraukšanu uz pagaidām nezināmu laika posmu.

Dalībnieki

olita

vokāls

Žans

bass

Kaba

ģitāra

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam