Biogrāfija

Kā jau katram cilvēkam ir savi sapņi, kurus katrs vēlas piepildīt! Jau no pamatskolas laika Mārtiņš ir centies tuvojies savam sapnim darīt cilvēku sejās smaidu kā mācēdams. Daļa no sapņa piepildījuma bija mūzikas bibliotēkas papildināšana ar dažāda žanra mūziku. Ar šīs mūzikas palīdzību viņam ir izdevies priecēt ļoti dažādu gada gājumu ļaudis, gan - diskotēkās, privātās ballītēs, pat kāzās un dažādos citos publiskos pasākumos. (Kas gan var būt svarīgāks par cilvēka smaidu un prieka sajūtu baudot mūzikas ritmus!!!)
Apgūstot "Datoriķa" profesiju, radās vēlme reiz radīt arī pašam savas dziesmas, ko arī ir panācis, izmantojot dažādu mūzikas veidošanas programmu palīdzību. Tai skaitā ir sācis arī citu mūzikas izpildītāju un ari citu diskžokeju dziesmu mixēšanu, veidojot nonstopus, deju mūzikas megamixus. ...
Paldies arī jāteic Jānim ar kura atbalstu ir tas viss virzījies uz priekšu, runājot par pasākumu organizēšanu.Paldies viņam.
Ar dziesmu veidošanu IR tā, kad tās veidošana norisinās iedvesmas varā, tas pats ir attiecināms uz mixu veidošanu. Mārtiņš ir mākslas cilvēks, tāpēc arī viņa dzīve balstās uz iedvesmas impulsiem. Vai pozitīva, vai arī negatīvu notikumu ietekmē rodas iedvesma ko veidot un tas ir jūtams klausoties skaņdarbus, ar kādu noskaņu ir ķēries pie nākamā mērķa (skaņdarba).
Liels paldies arī faniem, patiešām paldies Jums! :)

Dalībnieki

Mārtiņš

DJ MANUnALL vai saisinati DJ M'n'A

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam