Biogrāfija

Kas skaists sāka skanēt jau sen un jau ilgi kas skaists gaida, lai drīkstētu skanēt tā, ka to var dzirdēt visi. Līdz šim tas nav izdevies, bet, ticiet man, tikai tagad viss tā pa īstam sāksies...


I hope and pray.




Mans vārds ir Viktorija Plēpe. Esmu dzimusi 1987. gada 3. maijā. Ar mūziku nodarbojos kopš sevi atceros. Tas viss sākās konkursā "Cālis 1991", kad mazā četrgadīgā Viktorija ieguva pirmo vietu. Tad sekoja daudzi dažādi jauki ansamblīši, kuros dziedot, jau tad vajadzēja sākt mācīties pierast pie skatuves un skatītājiem.
Tad sekoja Jāzepa Mediņa mūzikas skola. Tur apguvu tik mīļo klavierspēli un citas mūziķim ārkārtīgi nepieciešamas lietas. Kopš tā laika komponēju mūziku un rakstu dziesmu tekstus. Pirmo dziesmu studijā ierakstīju 15 gadu vecumā un par lieliem brīnumiem šī dziesma labu laiku noturējās radio SWH raidījuma "Priekšnams" topā kā arī padzīvojās pirmajā vietā, turklāt arī paceļoja pa Latviju kopā ar citām grupām raidījuma "Priekšnams TV" ietvaros.
Pievarēti arī daudzi dažādi jauno izpildītāju konkursi. Tādi kā: "Jaunās Zvaigznes", "Fizz Superstar", u. c.
Kā iespēja par sevi pastāstīt plašākai publikai nāca visiem tik ļoti labi zināmais un iemīļotais televīzijas šovs "Talantu Fabrika", kurā, pateicoties uzticīgiem atbalstītājiem, ilgi un cītīgi cīnijos līdz pat finālam.
Kad sevi pieteica jaunais muzikālais humora šovs "Talantu Aģentūra", nevarēju nosēdēt malā, jo īpašās prasības bija aktiermeistarība un humorizjūta. Šīs divas lietas, vēl bez mūzikas, mani vienmēr ir saistījušas ne pa jokam. Tā nu arī tur nocīnijos līdz pat finālam un, atzīšos, ka tieši šis pasākums man deva ārkārtīgi daudz pieredzes gan uz skatuves, gan darbā ar cilvēkiem.
Paralēli, regulāri sniedzu koncertus pa visu Latviju gan kopā ar aktieri Rūdolfu Plēpi, gan ar citiem māksliniekiem. Piedalījos dažādos tautā iemīļotos festivālos, tādos kā "Edgara Liepiņa dziedāšnas svētki" kā arī vadīju pasākumus kopā ar "Jauno Aktieru Trio".
Arī deju grīda mani vienmēr ir aicinājusi — agrāk deju studijā "Kaprīze", vēlāk Arņa Medņa popmūzikas studijā pie Šona un pavisam nesen deju studijā "Dzirnas".
Gadus divus atpakaļ ieguvu godalgoto pirmo vietu starptautiskajā "King and Queen karaoke festival", kur cīnijās sešu valstu pārstāvji un kas norisinājās uz kuģa "Galaxy".
Pēc neilga laiciņa kopā ar brīnišķīgiem un profesionāliem mūziķiem vairākus mēnešus uzstājos uz kruīza izklaides kuģiem "Romantika", "Festival", "Regina Baltic" un "Vanatallin".
Manis rakstītās dziesmas ir skanējušas un bijušas rotācijā Latvijas radio stacijās, kā arī viena no tām nokļuvusi Latvijas Radio 2 "SEB Muzikālās Bankas" topā.
Pēdējais lielākais projekts, kurā esmu piedalījusies ir muzikālais un pozitīvais televīzijas šovs "Koru Kari", kurā, kopā vēl ar 15 ārkārtīgi talantīgiem jaunajiem dziedātājiem, pārstāvēju Rīgu un Arņa Medņa dzelteno kori.

"Kad 6 gadu vecumā māmiņa mani aizveda uz mūzikas skolu, viņa noteikti nezināja, ka mūzika kļūs par manas dzīves lielāko un visstiprāko aicinājumu. Kā visiem bērniem, mācības ne vienmēr bija vieglas un ļoti bieži vienkārši gribējās to visu pamest un skriet nodarboties ar to, kas tajā brīdī kā bērnam šķita daudz daudz svarīgāks... Taču, skatoties atpakaļ, šajā brīdī esmu laimīga, ka jau tajā agrajā vecumā šī dāvana - mūzika - man tika uzdāvināta. Savu šodienu bez tās es iedomāties nevarētu un negribu, un nevajag... Jo esmu izsapņojusi savus sapņus un skaidri redzu savus mērķus, un es darīšu visu, lai tos sasniegtu, jo mūzika ir mana dzīve un savādāk es nemaz nevarētu..."

Dalībnieki

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam