Biogrāfija

Rūdītā ska/ latino huligānu banda KuchenBeat!

Kuchenbeat ir populāra Latviešu SKA Grupa, kura atskaņo ska/regeja/balkānu/latīno stilu. Viņi nes vienīgi pozitīvas emocijas publikai un atmosfēra viņu dziesmās ir vienmēr gaiša.

Ja jūs redzat, ka cilvēki dejo kubiešu mūzikas ritmos, pie tam dara to uz galdiem, palodzēm un pat bāra letēm, tad varat būt droši, ka šo noskaņojumu rada grupa Kuchenbeat. Pēdējos 8 gadus grupa Kuchenbeat iepriecina publiku ar kubiešu, latīņu un ska-reggey melodijām. Vairākkārt ņēmuši dalību populāros festivālos, pirms gada piedzīvojuši pārmaiņas grupas sastāvā un pat pamainījuši mūzikas žanru, enerģiskie Kuchenbeat nenogurstoši dara visu, lai dāvātu cilvēkiem pozitīvas emocijas un atbrīvotu viņus no drūmām un nevajadzīgām domām. Aktīvi strādājot pie jaunām melodijām, grupa ir radījuši mūziku afrokubano/latino stilā.


Kuchenbeat vairakkārt ņēmuši dalību daudzos populāros festivālos - Darom 2005 Lietuvā, LabaDaba`06, Bildes ’06, Fontaine Fest, Positivus AB`08, Positivus AB `09, SKAnda Fest`10, Zverā`10, LabaDaba`10, ReggaeInRiga SunSplash 2011.


Šogad arī spēlējam tādos festivālos, ka Palladium SKA Session, Positivus`12 (Nordea skatuve, kopā ar tādiem māksliniekiem, ka Damien Rice, King Charles, Iļģi), LabaDaba`12 (Galvenā skatuvē, kopā ar Spiritual Seasons (Ukraina), Svjata Vatra (Igaunija, Ukraina), Dub Syndicate (Jamaika), Chinawoman (Kanāda)).

Velciet ērtas un pārbaudīdas dejukurpes, jo pie “Kuchenbeat” vienkārši nav iespējams nosēdēt mierīgi!





Mūs var sakontaktēt caur:

e-mail
kuxenbeat@gmail.com

Mob. tāl.

+371 27737857


Ka arī seko mums šeit:

twitter.com/#!/Kuchenbeat_LV
http://www.facebook.com/KuchenBeat
vkontakte.ru/kuchenbeat
lastfm.ru/music/Kuchenbeat
myspace.com/kuchenbeat

Dalībnieki

Alex

Bass - Guitar

Marija

Manager 27737857 kuxenbeat@gmail.com

Pāvels

Trumpet

Vadim

Back-vocal, Guitar

Vadims

Alt Saxophone

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam