Gastronomijas Festivāls

Oficiālā lapa

 

Ieteikt
26


Par šo profilu

No 31. augusta līdz 11. septembrim Latvijas spilgtākie restorāni, kafejnīcas un bāri kopīgi veidos pārtikas izstādes "Riga Food 2016" īpaši gardo Gastronomijas festivālu. Katrs festivāla dalībnieks ir sagatavojis speciālu ēdienkarti tieši festivāla laikam! Dodies garšu ceļojumā pa visu Latviju! :)

Sekotāji1 254

 

 

 

 

Jaunumi

Lasīt senākus ierakstus

Grilēta liellopa karbonāde - Dikļu pils šefpavāra Jāņa Siliņa recepte

  • 27. aug 2015 10:24

Liellopa karbonāde ar burkānu krēmu un vēl citām garšīgām lietām ir viens no Dikļu pils restorāna piedāvājumiem Gastronomijas festivālā, kas līdz 6. septembrim priecēs Latvijas gardēžus.

"Šis ēdiens tapis, lai mūsu viesi varētu izbaudīt ļoti labu Latvijā audzētu liellopa gaļu un meža veltes," stāsta... Lasīt tālāk

Šefpavārs Jānis Siliņš: pavārs – tā ir profesija, šefpavārs – dzīvesveids!

  • 27. aug 2015 10:23

Jānis Siliņš, kuru jau no bērnības vilinājusi kulinārija, ir skaistās Dikļu pils šefpavārs. Jau mazs būdams, viņš ar prieku baudīja brīvu vaļu virtuvē – grieza, maisīja un eksperimentēja ar dažādām garšām, tādējādi pārsteidzot savus degustatorus – vecmammu un vectēvu. Jānim darbošanās virtuvē vienmē... Lasīt tālāk

Restorāna „Benjamiņš” šefpavāre Valda Medne piedāvā recepti sama filejas pagatavošanai

  • 25. aug 2015 09:46

Valda Medne jau 11 gadus ir pavāre un ne mirkli nav iedomājusies par profesijas nomaiņu. Valdai pavāra darbs nav tikai algots darbs – viņai tas ir kā dzīvesveids. Iepriekš Valda ir strādājusi dažādos Rīgas restorānos, bet tagad vairākus gadus ir restorāna „Benjamiņš” šefpavāre un jau trešo gadu aici... Lasīt tālāk

 

Runā