Sastāvdaļas: 400g dāmu pirkstiņi 500g siers mascarpone 4 olas 100g cukurs 300g espresso 2 ēdamkarotes rums Nesaldināts kakao pulveris Gatavošana: 1. Gatavo espresso. Pievieno tam 2 ēdamkarotes ruma. 2. Atdali olas dzeltenumu no baltuma. Saputo olas baltumu līdz cietām, stingrām putām. 3. Olas dzeltenumu saputo ar cukuru aptuveni 3-5 minūtes. Pievieno mascarpones sieru, maigi iemaisi to līdz viendabīgai masai. 4. Maisījumam lēnām pievieno saputotos olas baltumus. 5. Katru cepumu iemērcē kafijas šķidrumā un noklāj keramikas trauka pamatni. 6. Kārto virsū krēmu, tad atkal cepumus, un atkal krēmu. 7. Virsmu apber ar kakao pulveri. Noturi ledusskapī vismaz līdz 3 stundām. #receptes #recepte #druskuapstajies #tiramisu
| ← iepriekšējā | 14. no 31 | nākamā → |
