CITA ATPŪTA

Ieteikt
 71

Vienreiz par visām reizēm- par ieeju no 18 gadu vecuma!


Pašlaik ir izveidojušās trīs neapmierinātu cilvēku grupas, kas nepagurušas sūta mums savas “ziņas”. 

Pirmā grupa – tiem, kam vēl nav 18. Viņi, protams, ir sašutuši, ka netiek ielaisti klubā un to arī izrāda, mēģinot tomēr saņemt ārpuskārtas caurlaidi.

Otrā grupa – dažāda vecuma personāži, kas aktīvi nosaka vecumu cilvēkiem galeriju bildēs, izsaka dažādus komentārus, viszinošus spriedumus par kluba administrācijas nostāju šajā jautājumā. Izcilākie eksemplāri noteikti varētu pretendēt darbam pie kluba ieejas, lai precīzi noskenētu atnācēju vecumu un pārbaudītu dokumentus. 

Trešā grupa – pilngadīgie, kas nav tikuši klubā, jo viņiem līdzi nav bijuši dokumenti un tie, kuri jūtas sašutuši, ka viņiem tie dokumenti visu laiku ir jāstaipa līdzi. 

Bet viņus visus vieno viens raksturlielums – viņi visi uzskata, ka viņiem ir pilnīga taisnība un, ka klubam ir jāizdara izmaiņas šajā jautājumā. 

Mīlīši, kā jau jūs nojaušat - visos trīs virzienos šo jautājumu nav iespējams risināt, tāpēc no šī brīža, šajā Lapā netiek pieņemti nekādi komentāri, kas kaut kā ir saistīti ar vecuma ierobežojumu. Jautājums ir izsmelts savā būtībā, jo klubā ieeja ir no 18 gadiem. (whistle) Un dokumenti ir jāuzrāda ikvienam, kam tie tiek palūgti uzrādīt.

Neņemiet ļaunā, lai kā gribētos, visiem nevaram izpatikt!(flower)  

Šī nav diskusija, šis ir administrācijas paziņojums!